2022-RE ELÉRHETŐ ÚJ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK - Beneteau Yachtok, vitorlások

2022-RE ELÉRHETŐ ÚJ VITORLÁSOK ÉS MOTOROS HAJÓK

Egyre szebb az idő, indul a hazai hajós szezon, és befutott hozzánk néhány idén átvehető Beneteau modell:

– OCEANIS 30.1, 34.1, 40.1 és 46.1 vitorlások
– Antares 7 és 8 Outboard  valamint
Flyer 7 és 8 Sundeck motoros hajók benzines vagy elektromos hajtással

Az Oceanis 30.1, 46.1 és az Antares 7 a Balatonon személyesen is megtekinthető. Egyeztessen mielőbb időpontot Markó Gábor kollegánkkal a 0630 304 1606-os telefonszámon.

 

AZONNAL ELVIHETŐ OCEANIS 30.1 VITORLÁS

Erős, stabil és gyors cruiser, amely könnyen szállítható közúton is, így nemcsak part menti vitorlázáshoz és tengeri kalandokhoz, de tavak és folyók felfedezéséhez is kiváló vitorlás. Bár az Oceanis-sorozat legkisebb modellje, mégis tekintélyes méretű a belső tere. Dupla kormányos verziójában nagy és kényelmes fedélzetet kínál, a széles, összecsukható asztal két oldalán kényelmesen elfér akár hat vendég is. Érezhetően nagyobb térérzetet nyújt hasonló méretű társainál, köszönhetően annak a néhány extra centiméternek, amelyek a stratégiai helyekre kerültek. Például a padló a hajó szerkezetének részévé vált, amivel állómagasság 2,1 méterre nőtt.

Ár: 127 535  EUR (nettó)

Konfigurációja letölthető innen.

 

MÉG SZABADON KONFIGURÁLHATÓ OC34.1 IDEI SZÁLLÍTÁSSAL

Beneteau_vitorlás_Oceanis34.1

 

Teste karcsúbb, vitorlafelülete nagyobb, kabinjai tágasabbak, mint elődjének. A  vitorlás fedélzete nemcsak azért letisztult, hogy elegáns legyen, hanem mert így fokozott a kényelem és a biztonság, függetlenül attól, hogy a hajó épp vitorlázik vagy horgonyon áll. Ennek a letisztultságnak a jegyében szedték ketté a kezelőköteleket, a felhúzókat és a nagyvitorla-betekerőt a kabinlejáró elé, míg a schottokat a kormányálláshoz vezetve, így a kokpit mentes mindentől, ami a kikapcsolódást zavarná. Még backstag sincs, hogy a fürdőplatformot még akadálymentesebben lehessen elérni.

Induló ár: 119 900 EUR  (nettó) + szállítás – szabadon konfigurálható

Részletek és árlista letölthetők innen.

 

MÉG SZABADON KONFIGURÁLHATÓ OC40.1 IDEI SZÁLLÍTÁSSAL

Díjnyertes családi túravitorlás, melynek vízvonal feletti része a hajó méretéhez képest egyedülállóan tágas, és egy jelentősen nagyobb hajó érzetét adja. Nagyobb mozgásteret is biztosít, továbbá a kikötést és a horgonyzást egyaránt egyszerűbbé teszi. A hajón határozottan elkülönülnek az aktív- és pihenőterületek is egymástól. Az oldalsó fedélzet rendkívül letisztult, így könnyedén átjuthatunk a hajó első fedélzetéről a hajó hátsó részébe, ahol a fartükör elektromosan vagy manuálisan könnyedén úszóplatformmá alakítható.

Induló ár: 189 000 EUR  (nettó)+ szállítás

Részletek és árlista innen letölthető.

 

OC46.1 IDEI SZÁLLÍTÁSSAL

Az Oceanis 46.1 a Beneteau egyik legnépszerűbb, 2018-ban bemutatott  nagy vitorlása,  amely 2019-ben European Yacht of the Year díjat nyert. Ebben jachtban a nagy túrahajókra jellemző minden tulajdonság megvan, anélkül, hogy veszítene sebességéből és kényelméből. Lépcsőzetes hajóteste nagy tereket nyit meg, teljesítménye mégis átlagon felüli marad. 4 kabinos verzió, 12 fő kényelmesen elfér a hajón. Balatonra és tengerekre is kiválóan alkalmas.

Ár: 360 541 EUR (nettó) + szállítás

Részletek és konfiguráció innen letölthető.

 

SZABADON KONFIGURÁLHATÓ ANTARES 8 OUTBOARD JÚLIUSI SZÁLLÍTÁSSAL

 

Sokoldalú családi túrajó – Az Antares 8 nehéz helyzetekben is könnyen irányítható, fedélzetén mindig biztonságban vannak az utasok. Innovatívabb az elődeinél, és szélesebb körben használható, olyan újításokkal, amelyek elsősorban a túrázók és a horgászok igényeit elégítik ki, emiatt két verzióban készül.  A tervezők a moduláris kokpitkialakítás mellett döntöttek, így a három ülőfelület és a levehető lappal szerelt asztal mindig az éppen szükséges létszámnak és célnak megfelelően alakítható.

A túraverzió alapára: 75 345 EUR (nettó)

FLYER 7 SUNDECK JÚNIUSI SZÁLLÍTÁSSAL
Gyors és stílusos motorcsónak, amely biztosan különleges hajósélményeket nyújt a rajta utazóknak. Partmenti hajózásra és kisebb túrákra ajánljuk. Tágas és kényelmes kialakítású, napozóterasza alatt kétfős kabin található tárolókkal, bútorzatba illeszthető hűtővel és mosdóval. Rövid idő alatt gyorsul és a legnagyobb sebességnél is stabil marad. Rugalmasan alakítható fedélzetén akár 9 fő is kényelmesen töltheti idejét.
A hajótest kedvezményes ára: 34 149 EUR (nettó)
Benzines és elekromos motorral is rendelhető, specifikációja innen letölthető.
 

FLYER 8 SUNDECK JÚNIUSI SZÁLLÍTÁSSAL

A Flyer 8 Sundeck verziója több, mint egy day boat, akár többnapos túrákra is alkalmas motoros, mivel napozóterasza alatt tárolókkal és mosdóval felszerelt kabin is található. Rugalmasan alakítható fedélzetén akár 10 fő is kényelmesen elfér. Nagyon gyors és tabil, biztonságos hajó, autóval könnyedén szállítható.
Készletről elérhető modellünk kedvezményes alapára: 46 346 EUR (nettó)
Specifikációja innen letölthető.
A hajómotor (benzines vagy elektromos) külön rendelhető.
2022-09-03T12:24:15+00:00