Aktuális kedvezmények - Beneteau Magyarország - vitorlások, motorosok
FINANSZÍROZÁS 2021-09-27T10:15:07+00:00

AKTUÁLIS

AJÁNLATAINK

VITORLÁS ÉS MOTOROS HAJÓK AKÁR 10% ÖNERŐTŐL

2019. nyarától nagyon kedvező finanszírozási konstrukciókat biztosítunk partnereink részére, mely révén Beneteau hajóink akár 10% önerővel is megvásárolhatóak!

Attól  függően, hogy vállalkozása könyvelésének, eredménykimutatásának, hitelmutatójának stb. melyik megoldás a kedvezőbb, ügyfeleink többféle finanszírozási mód közül választhatnak. Olvassa el tartós bérlet, zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatainkat.

TARTÓS BÉRLET

Ez egyik legnépszerűbb konstrukció a tartós bérlet, mert eszköz beszerzése esetén ma már számos esetben előnyösebb a bérlés az egyösszegű vásárláshoz, a beruházási hitelhez, pénzügyi lízinghez képest. A tartós bérlet egy olyan külső finanszírozási forma, amely a vállalkozás hitelkeretét (a bank által maximálisan adható hitelösszeget) nem terheli, a banki hitelnyújtást nem akadályozza, vagy csökkenti.

A bérlet igénylésekor a bírálati folyamat egyszerűbb és gyorsabb, kevésbé szigorú, mint egy pénzügyi lízingnél vagy banki beruházási hitelnél.

A finanszírozott összeg fedezete legtöbb esetben maga a bérelt eszköz. A bérlet időtartama alatt a költségek elszámolhatók, ezáltal ügyfeleink csökkenthetik társasági adóalapjukat, költségként elszámolhatják a kezdő- és a havi bérleti díjat.

A bérleti díjak törlesztő részleteit ÁFA terheli, amely a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően visszaigényelhető.

Beneteau Oceanis 62 Yacht

PÉNZÜGYI LÍZINGEK

Számos vállalkozás számára előnyös a pénzügyi lízing is, melynek van zárt- és nyíltvégű változata:

  • zártvégű pénzügyi lízing esetében a lízingtárgy a lízingbeadó tulajdonában marad a futamidő végéig, de a lízingbevevő könyveiben kerül aktiválásra, és így ő jogosult az értékcsökkenés elszámolására. Az utolsó lízingdíj megfizetését követően a lízingtárgy automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül. A lízingdíj kamatrésze a számviteli törvény előírásai szerint költségként elszámolható. Tehát a lízingtárgy tulajdonjoga a lízingbeadónál van, de a lízingbeadó minden más tulajdonjoghoz kapcsolódó jogot a lízingbevevőre engedményez.
    A lízingbevevő akkor válik a lízingtárgy korlátlan tulajdonosává, ha a lízingbeadó felé minden kötelezettségét teljesíti.
  • nyíltvégű pénzügyi lízing esetében a futamidő végén a lízingbevevőt vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg. A lízingtárgy itt is a lízingbeadó tulajdonában van, de a lízingbevevő könyveiben kerül aktiválásra a lízingbeadó által kibocsájtott számviteli bizonylat alapján és így a lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására. A lízingdíj kamatrésze természetesen ebben a finanszírozásban költségként elszámolható. A lízingbevevő a futamidő végén a következő változatok között szabadon dönthet:
    – A maradványérték megfizetése ellenében a lízingtárgy tulajdonosává válik.
    – Harmadik személyt jelöl ki vevőként a lízingtárgy maradványértéken történő megvásárlására.
    – A lízingtárgyat a lízingbeadó birtokába adja.

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOKÉRT KERESSEN MINKET A KÖVETKEZŐ ELÉRHETŐSÉGEKEN VAGY TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

[email protected], 06 30 304 1606