BENETEAU KÜLMOTOROS HAJÓK A PANNON YACHT PORTFOLIÓJÁBAN

2020. szeptembertől cégünk, a Pannon Yacht Kft. forgalmazza a Beneteau külmotoros hajóit is. Így már a Beneteau kizárólagos partnerei vagyunk Magyarországon, akár eladó új vitorlás, akár belmotoros, akár külmotoros hajó érdekel, forduljon hozzánk bizalommal. Íme az új külmotoros hajócsaládok:

Antares – Nagyteljesítményű motorosok 6-11 méteres méretben

Innovatív designja a kényelemre és a jó térkihasználásra fókuszál. Rugalmasan alakítható belső terei révén a hajón utazók száma és igényei szerint változtathatóak a funkciók és a hajóbelső.  Több napos túrákra, folyókra és tengerre is ideális.

Flyer 9 Sundeck Bénéteau

Flyer – 5-9 méteres day cruiserek

Stílusos day boat a Beneteau Air Step technológiájával ellátva, amely révén a hajók teljesítménye a fogyasztás növekedése nélkül emelkedik.
Minden modell Sundeck és Spacedeck verzióban,  standard és elegáns anyaghasználatban érhető el. Aki szereti a sportos stílust és a nagy tereket, biztosan nem fog csalódni.

Barracuda – sportos horgászhajók 6-9 méretes méretben

Biztonságos, kifejezetten tengerálló és erős motorosok egyedi formatervezéssel, ami soha nem megy ki a divatból. A hajók fedélzeti kialakítása nagyon praktikus, nagy tárolótérrel a felszerelésnek és a zsákmánynak. A hajók felszereltsége kiemelkedő, sok extra funkció is elérhető.

A Beneteau a világ legnagyobb hajógyártójaként prémium minőségben gyárt jachtokat tavakra, tengerekre és folyókra.  Sikerének az alapja, hogy ma is hű 130 éve lefektetett vállalati értékeihez, így a legnagyobb hangsúlyt a folyamatos innovációra és kreativitásra fekteti. Ezidáig több mint 100 rangos nemzetközi díjat nyert el és jelenleg 50 hajómodellt kínál.

 

By | 2020-11-13T11:01:52+00:00 szeptember 7th, 2020|Vitorlások és motoros hajók|0 Comments