Beneteau Antares 7 - Beneteau Magyarország - Motoros Yachtok
Beneteau Antares 7 2023-08-10T15:55:38+00:00

Antares 7

42 400 EUR-tól

Antares 7 – új modell, Cruising és Fishing változatban is elérhető

A családi túrákra tervezett Antares 7 számos új funkciót vonultat fel a kényelem maximalizálása és a vízitúrák meghosszabbítása érdekében. A modellt új szerelvényekkel és felszerelésekkel is frissítették, amelyek nagyon sokoldalúvá teszik; biztonságos, könnyed és élvezetes hajózást biztosítva az utasoknak.

Az Antares paletta második legkisebb modellje, az Antares 7 teljes hossza 7,48 m így közúton autóval könnyedén vontatható. 200 lóerős motorjával a 33 csomós sebességet is elérheti az új Beneteau motoros hajó.

Az Antares 8 néhány tervezési fejlesztését követve az Antares 7-re is került oldalsó beszállóajtó.  A hátsó pilótafülke padjai közül az oldalsó felhajtható, így igény esetén nagyobb teret kaphatunk , vagy akár az egészet egy napozóággyá alakíthatjuk. A belső térben egy leengedhető étkezőasztal található, jobb oldalon egy konyha főzőlappal, mosogatóval és hűtőszekrénnyel.

A Fishing változat a hátsó padot egy horgászállomással helyettesíti, amely bottartókat, italtartókat, vágódeszkát, valamint csali- és felszereléstárolót tartalmaz, míg a bal oldalon egy élőcsali tároló is található. A kormányháztető felszerelhető további öt rúdtartóval, valamint keresőlámpával és a mélységjelzőhöz csatlakoztatott halradarral. A hajó mobilalkalmazása, a Seanapps és a fedélzeti egysége lehetővé teszi a hajó állapotának nyomon követését, a karbantartási műveletek tervezését, valamint 24 órás hozzáférést biztosít a karbantartási naplóhoz.

2023 tavaszára elérhető túraverziós modellünk kedvezményes ára: 63 617 EUR (nettó) + szállítás

Specifikációja letölthető itt!

Fotók: Bertrand Duquenne

          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz 7,48
Hajótest hossza 6,48
Szélesség 2,53
Súly 1886 kg
Üzemanyagtartály mérete 170 l
Víztartály 50 l
Max. teljesítmény
 200 CV

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból