Beneteau Antares 8 - Beneteau Magyarország - Motoros Yachtok
Beneteau Antares 8 2023-08-10T15:56:19+00:00

Antares 8

53 900 EUR-tól

Antares 8

Az új Antares 8 minden eddiginél innovatívabb és sokoldalúbb motoros hajó. A Beneteau legújabb motoros modellje számos új szabadidős funkcióval büszkélkedhet, így maximális kényelem jellemzi. Rendkívül sokoldalú hajó, amely tökéletes a barátokkal való kikapcsolódásra, vagy néhány napos hajótúrára.

Biztonságos és nagyon megbízható hajó, melynek kezelése és navigálása is egyszerű. Egyedi dizájnja ötvözi a stílust és az eleganciát a letisztult, áramvonalas profillal, amely kifjezetten sportossá teszi a hajót. Jelentős újítás a jobb oldali ajtó, amely megkönnyíti a kikötést, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén kihúzzák legnagyobb fogásaikat. A konyhasarok hűtőszekrénnyel és gáz- vagy elektromos főzőlappal van ellátva. A hajó orrában kétfős kabin található, amelyben zuhanyzó és tárolórész is helyet kapott. A szalon ülőrészei estére kétfős ággyá alakíthatóak, valamint a szalon alatti térben is kialakítható egy további fekvőhely. Kormányállásához, amely egyben egy moduláris lakótér is, nagy elhúzható üvegajtón keresztül juthatunk.  A hajón szállítható személyek száma 9 fő.

Két változatban érhető el: , a Cruising változat sziluettje letisztult és modern, a Fishing változat kifejezetten sportosabb.

 

          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz 8,23
Hajótest hossza 6,98
Szélesség 2,8
Súly 2451 kg
Üzemanyagtartály mérete
Víztartály
Max. teljesítmény
250 kW

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból