Beneteau Gran Turismo 50 2018-04-23T17:09:23+00:00

Gran Turismo 50

GT 50 – Az újgenerációs sport cruiserek zászlóshajója

 Sportosan elegáns és minden részletében különleges yacht. Dekoratív profil, tágas fedélzet és a legmodernebb technológia jellemzi.  A Beneteau választéka legnagyobb hajójával, a Gran Turismo 50-el felrázta a sport cruiser-ek világát.

Gyorsaságát 465 lóerős, Volvo-fejlesztésű ikermotorjának, valamint a hajótest különleges kialakításának köszönheti. A maximális kényelem érdekében a hajót olyan fedélzeti technológiákkal látták el, mint a tabletről irányítható hőfokszabályzó, világítás vagy hifirendszer. A Beneteau legújabb fejlesztése, az AirStep®2 légelvezető technológia lényege, hogy a hajótest alján kialakított párnák az orr kiemelkedése után bekerülő légtömeget elvezetik, így az csak a tatnál kezd el keveredni a vízzel, vagyis a hajótest közegellenállása jelentős mértékben csökken. A „légpárnás” technológia kifejezetten a GT-ben bemutatkozó második verziója, ráadásul mindezt az IPS-motorokra szabottan alkalmazza, azaz a levegőt egyenesen a motorok vízbeszívó nyílásaihoz vezeti, így az eredetileg sebességcsökkentő fizikai tényezőt kifejezett előnnyé változtatja az Air®2.

A tágas belső kialakítás a kényelmet hivatott éreztetni a luxusyacht fedélzetére lépővel. A kényelmes szalonban fényes terek, finom, párnázott anyagok és elegáns diófa betétek várják a vendégeket. A hozzá tartozó hatalmas, duplaágyas „kapitányi kabin” és az orr-részben kialakított kétágyas kabin is barátságos és harmonikus. Háromkabinos megoldással is rendelhető.

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 15,78
Hajótest hossza 14,17
Szélesség 4,38
Súly 13 640
Üzemanyagtartály mérete 2 x 650 l
Víztartály 2 x 200 l
Max. teljesítmény 2 x 435 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból