Antares 30 2019-04-02T14:43:52+00:00

Antares 30

Antares 30

Antares 30 – Időtálló design nyílt tengerre

A típus első Flybridge motoros cruiserje. Élettere óriási, szerelékei rendkívül funkcionálisak, így a fedélzeti élet nagyon kényelmes. Ablakai panoráma kilátást nyújtanak, szalonja az igények szerint könnyedén variálható, az ülések fekhelyekké alakíthatóak. A fedélzeten hátratekintve feltűnik a széles úszóplatform, ugyanakkor a hátsó fedélzet padján is kényelembe helyezhetjük magunkat. Innen rozsdamentes acélszerkezetű falétrán érhető el a jacht csúcsa.

A nyitott kormányállás két ember számára is elegendő helyet biztosít, a kapitány mögött pedig az utasok rendelkezésére áll a praktikusan kialakított napozó- és pihenőtér, amelynek ülései fekvő pozícióba is állíthatók. A fedélzetre visszatérve a hajó orrában egy még tágasabb pihenőtér kínálkozik, szintén testre szabható fekvő-, illetve ülőhelyekkel.

A kormányállás mellett elhaladva közelíthetők meg a hálóhelyek. A tulajdonos, nagy tetőablakkal ellátott kabinja a jacht orrában kapott helyet, a bal oldalon található vendégkabinban pedig emeletes ágy várja az utasokat, amelynek felső fekvőhelye felhajtható a mennyezet síkjába. A két kabinhoz praktikusan berendezett közös fürdőszoba tartozik. A szalon U alakú kanapéja néhány mozdulattal kétszemélyes vendégággyá alakítható, így az Antares 30 összesen hat főt tud elszállásolni.

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 10,22
Hajótest hossza 9,98
Szélesség 3,35
Súly 5130
Üzemanyagtartály mérete 375 l
Víztartály 145 l
Max. teljesítmény 370 LE

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motorosok yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból