Figaro Beneteau 3 versenyvitorlás - Beneteau Magyarország - vitorlások
Figaro 3 2023-04-28T13:56:57+00:00

Figaro 3

196 300 EUR-tól

Teljesítmény, innováció, modernitás  – a Beneteau díjnyertes versenyvitorlása

A Beneteau legújabb versenymodellje az első sorozatgyártott hajó, amely emelőszárnyakkal készült. Olyan sikeresnek ígérkezik, hogy megjelenése után nem sokkal 38 vitorlás gazdára is talált, ráadásul igencsak neves versenyzők vannak a vásárlók között! Többek között Alain Gautier, Jérémie Béyou, Vincent Riou, Loïck Peyron is a Figaro Beneteau 3 mellett tették le a voksukat.

A Beneteau Csoport legjobb szakemberei és több Vendée Globe nyertes hajó tervezőirodája, a Van Peteghem Lauriot-Prévost (VPLP) együttműködése révén a legmodernebb technológia és a legmagasabb fokú innováció öltött testet a Beneteau Figaro 3 modellben. Nemcsak a hajótest formája és a szárnyak újszerű (befelé álló) kialakítása alapul a legújabb versenytechnikákon, hanem olyan részletek is, mint a szokásosnál kissé hátrább elhelyezett árbóc, vagy az elhagyott vízballaszt. A keel vonalai is a legújabb hidrodinamikai fejlesztéseken alapulnak, így nagyon kicsi a tőkesúly közegellenállása.

A modell számos díjat nyert, például a legrangosabb és legnagyobb nemzetközi kiállításon, 2018.ban a bootDüsseldorf-on kiérdemelte az “Év Yachtja” díjat “Special Yacht” kategóriában!

  • Versenyvitorlás
  • Beneteau Figaro 3 versenyvitorlás

          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 10,84
Hajótest hossza 9,75
Szélesség 3,4
Súly 2900 kg

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból