First 36 - Beneteau Yachtok, vitorlások
First 36 2022-04-11T08:25:41+00:00

First 36

First 36 – nagyteljesítményű racer cruiser, egyben tágas családi túrahajó

Profi vitorlázók tervezték vitorlázóknak. Így aztán nincs semmilyen felesleges sallang, minden elemnek megvan a célja. A széles testnek köszönhetően ráadásul – hiába a rövidebb hossz – a 36 lábas hajó egy nagyobb modell kényelmét kínálja. A First 36 egy elrendezésben, egy fajta színű bútorzattal, 3 kabinos verzióban elérhető, méretosztályában a legnagyobb hajókonyhával.

A First 36 nagyszerű vitorlázási élményt nyújt. Gyenge vagy közepes szélben is rendkívüli sebességgel siklik, egykezes vitorlázásra vagy csapatok számára is ideális. Nagyteljesítményű racer-cruiser, ugyanakkor kényelmes családi hajó is.

Sam Manuard napjaink egyik legelismertebb hajótervezője, az elmúlt évtizedben az iparág nagy és dinamikusan fejlődő felfedezettje, aki a versenyhajó piacon alkotásaival bizonyítva a Mini Transattól a Class 40 osztályon át a legutóbbi Vendée Globe-on megérkezett az IMOCA 60 legnagyobbjai közé. Bár nem az ő különleges formájú hajója győzött, de a szakma pontosan tudja, hogy mit alkotott. A tervezőtársak nem szavakkal bizonyítják ezt, hanem azzal, hogy az azóta elkészült új IMOCA 60-asokmind átvették azokat a formai jegyeket, amelyeket Sam Manuard újított a hajóosztályban.


          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 11.98
Hajótest hossza 11
Szélesség 3.8
Súly 4800 kg
Üzemanyagtartály mérete  70L
Víztartály  200L
Max. teljesítmény  29 CV
First36_vitorlas

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból