Oceanis 37.1 - Beneteau Yachtok, vitorlások
Oceanis 37.1 2023-09-07T10:34:44+00:00

Oceanis 37.1 – 181 500 EUR-tól

Oceanis 37.1 

181 500 EUR-tól

Oceanis 37.1 – A méltó örökös

2017 óta ez a nyolcadik modell, amelyet a Beneteau az Oceanis márkanév alatt dob piacra, és mindegyikről elmondható, hogy kategóriája referenciájának tekinthető.

Az Oceanis 37.1 legújabb modelljének profilja elegáns, belsejében pedig olyan nagyvonalú a térkínálat, mint egy 40 lábas hajóban. Kifejezetten tágas a szalon, ami elsősorban a korábbi modelleken már látott külső „törésvonal” érdeme: annak köszönhetően a vízvonal alatti rész keskeny marad (fokozza a teljesítményt és a stabilitást), míg a vízvonal felett növeli a rendelkezésre álló teret. A szalon berendezését finoman eltolták balra, így az étkezőasztalt könnyedén ülheti körül akár hat ember is a kényelmes kanapén, míg a konyha a jobb falra került, a kettő között pedig elegendő hely maradt az orrkabinba vezető útnak. Ide megérkezve lélegzetelállító kilátás tárul elénk a hajótest két oldalába épített nagyméretű ablaknyílásokon keresztül. Alapértelmezésben a franciaágy középen helyezkedik el, ám a két fürdőszobás kivitelben ez megváltozik: a jobb oldali falra simul rá. A kényelem mindenképp maximális, és nincs ez másképp a tatnál sem, a standard verzióban egy, kérésre két hátsó kabinban sem lehet ok a panaszra, sőt! Előbbi megoldásnál ráadásul gigantikus, remekül kihasználható tárolóhelyiséget találunk a fürdő mögött – ehhez kívülről és belülről is hozzáférünk.

A nagyvonalú térkínálat a bő háromméteres kokpitban is megvan, mind a központi asztalnál, mind a fürdőplatformnál. Ráadásul a horgonyra állást követően, a kormányosi üléseket felemelve széles „sétányt” kapunk a fürdőplatform és a kokpit közé.

 

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 11,93
Hajótest hossza
Szélesség 3,92
Súly 6864 kg
Üzemanyagtartály mérete 130 l
Víztartály 355 l
Max. teljesítmény 40 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból.