Oceanis 30.1 - Beneteau Yachtok, vitorlások
Oceanis 30.1 2022-09-09T13:14:56+00:00

Oceanis 30.1 – 93 100 EUR-tól

Oceanis 30.1 

93 100 EUR-tól

Stílusos kis vitorlás óriási terekkel

A Beneteau legkisebb cruiser-je, az Oceanis 30.1 könnyen kezelhető vitorlás, mely rengeteg hajózási lehetőséget tesz lehetővé. Tavakra, part menti és off-shore vitorlázásra egyaránt ideális.  Kis mérete ellenére hihetetlenül tágas életteret biztosít. Fedélzetén akár hat vendégnek is jut ülőhely, a hajóbelsőben pedig két dupla kabin, a szalon két oldalán két darab két méter hosszú fekvőhely található. A Beneteau összes cruising yachtjára jellemző, hogy a kajütlejáró szöge (3 lépcső 33°) kényelmes lejutást tesz lehetővé a szalonba, ahol L-alakú konyha felső és alsó tárolóval, emellett 75 literes hűtővel, valamint sütővel és gáztűzhellyel van ellátva. Külön előny az, hogy a hajó méreténél és tömegénél fogva különleges engedélyek nélkül közúton szállítható.

Az Oceanis 30.1 vízvonal felett szélesedő hajótestét a Finot-Conq tervezőiroda tervezte. A hajó súlya optimális, ehhez megfelelő méretű vitorlafelület társul, amelyet elsősorban a square-top mainsail, mint alapfelszereltség biztosít, így minden adott, hogy a vitorlázás minden fázisában jól teljesítsen. A sportos vitorlázás hívei rúdkormánnyal, a megszokott kényelmet kedvelők a klasszikus dupla kormányos verzióban is rendelhetik a hajót.A teljesítmény növelése érdekében az Oceanis 30.1 kiépítése lehetővé teszi génua,  Code 0 vagy aszimmetrikus spinnaker használatát.

A Beneteau szeretné, ha az Oceanis 30.1 minél több vitorlázó számára elérhető lenne, ezért alapára saját kategóriájában versenytársainál kedvezőbb.

DÍJAK

          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 9,53
Hajótest hossza 8,99
Szélesség 2,99
Súly 3995
Üzemanyagtartály mérete 130 l
Víztartály 160 l
Max. teljesítmény 15 LE

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból.