Oceanis 30.1 - Beneteau Yachtok, vitorlások
Oceanis 30.1 2023-08-10T15:28:06+00:00

Oceanis 30.1 – 98 400 EUR-tól

Oceanis 30.1 

98 400 EUR-tól

Stílusos kis vitorlás óriási terekkel – már elektromos motorral is

A Beneteau legkisebb cruiserje, az Oceanis 30.1 könnyen kezelhető vitorlás, mely rengeteg hajózási lehetőséget kínál. Tavakra, part menti és off-shore vitorlázásra egyaránt ideális. Kis mérete ellenére hihetetlenül tágas életteret biztosít. Fedélzetén akár hat vendégnek is jut ülőhely, a hajóbelsőben pedig két dupla kabin, a szalon két oldalán két darab két méter hosszú fekvőhely található. A Beneteau összes túravitorlására jellemző, hogy a kajütlejáró szöge (3 lépcső 33°) kényelmes lejutást tesz lehetővé a szalonba, ahol L-alakú konyha felső és alsó tárolóval, emellett 75 literes hűtővel, valamint sütővel és gáztűzhellyel van ellátva. Külön előny az, hogy a hajó méreténél és tömegénél fogva egyszerűen megszerezhető útvonal engedéllyel szállítható.

Az Oceanis 30.1 vízvonal felett szélesedő hajótestét a Finot-Conq tervezőiroda tervezte. A hajó súlya optimális, ehhez megfelelő méretű vitorlafelület társul, amelyet elsősorban a square-top mainsail, mint alapfelszereltség biztosít, így minden adott, hogy a vitorlázás minden fázisában jól teljesítsen. A sportos vitorlázás hívei rúdkormánnyal, a megszokott kényelmet kedvelők a klasszikus dupla kormányos verzióban is rendelhetik a hajót. A teljesítmény növelése érdekében az Oceanis 30.1 kiépítése lehetővé teszi génua, Code 0 vagy aszimmetrikus spinnaker használatát.

A Beneteau szeretné, ha az Oceanis 30.1 minél több vitorlázó számára elérhető lenne, ezért alapára saját kategóriájában versenytársainál kedvezőbb. A modell már elektromos motorral is elérhető.

DÍJAK

          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 9,53
Hajótest hossza 8,99
Szélesség 2,99
Súly 3995
Üzemanyagtartály mérete 130 l
Víztartály 160 l
Max. teljesítmény 15 LE

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból.