Beneteau Oceanis 38.1 vitorlás - Beneteau Yachtok, vitorlások
Beneteau Oceanis 38.1 vitorlás 2023-08-10T15:38:08+00:00

Oceanis 38.1

168 700 EUR-tól

Elegáns és praktikus

Az Oceanis 38.1-es a sikeres előd, az Oceanis 38-as megújított változata, amely (természetesen) megkapta a Beneteau új fejlesztésű hajóit jellemző, a vízvonal alatt keskenyedő hajótestet.

Az Oceanis 38.1 vitorlás az elegancia, a praktikum és a teljesítmény tökéletes kombinációja egy olyan méretosztályban, amelynél általában a funkció a fő szempont. Az Oceanis hajók számos személyre szabott extrát kínálnak az igényes vitorlások számára. Az Oceanis 38.1 az Ön igényeivel együtt tud fejlődni, mert a Beneteau több olyan univerzális megoldást is kínál, ami bármikor beszerelhető. Fürdő platformja és a kokpit hajóméretéhez képest kiemelkedően nagy.

Az olasz tervezőcsapat számára az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy a szalon életterét megnöveljék, a kabinokban megtartsák a privát szférát, anélkül, hogy a korábbi verziók nyitottságát elvesztené a hajó. A hajóra fellépve elsőre feltűnik, milyen könnyű a fedélzetre jutni. A nagyméretű lehajtható fürdőplatform nem csak nevében jelzett funkciójának felel meg tökéletesen, hanem nagyban hozzájárul ahhoz is, hogy kényelmes legyen a fedélzetre feljutás.

A hajó menettulajdonságai számos szakmai média által is kiválónak minősültek.


  • Vitorlás hajó belső

          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 11,5
Hajótest hossza 11,13
Szélesség 3,99
Súly 6850
Üzemanyagtartály mérete 130 l
Víztartály 130 l
Max. teljesítmény 30/40 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás elménye Franciaországból