Beneteau Oceanis 40.1 vitorlás - Beneteau Yachtok, vitorlások
Beneteau Oceanis 40.1 vitorlás 2023-08-10T15:39:05+00:00

Oceanis 40.1

234 400 EUR-tól

Tengernyi hely 12 méteren

A legújabb Oceanis modell csatlakozik a Beneteau cruiserek új korszakához, amely 2017-ben kezdődött. A vitorlás vízvonal feletti része a hajó méretéhez képest egyedülállóan tágas, és egy jelentősen nagyobb hajó érzetét kölcsönzi számunkra. A vízvonal alatti rész ugyanakkor keskeny maradt, ami a hajó teljesítményét tovább növelte.

A teljesítmény szerelmesei választhatják a „First Line” változatot, hosszabb árbóccal és nagyobb laterális felülettel. Az egykezes vitorlázást kedvelők számára az önváltós fok és az árbócba betekerhető nagyvitorla pedig egyértelműen megkönnyíti a manőverezést, de a vitorlás modell standard árbóccal és latnizott nagyvitorlával is elérhető.

A kokpit érzékelhetően nagyobb az elődjénél, a korábbi Oceanis 41.1-nél, valamint a versenytársak hasonló típusainál. A hajón határozottan elkülönülnek az aktív- és pihenőterületek is egymástól. Az oldalsó fedélzet rendkívül letisztult így könnyedén átjuthatunk a hajó első fedélzetéről a hajó hátsó részébe, ahol a fartükör elektromosan vagy manuálisan könnyedén fürdőplatformmá alakítható.

Az Oceanis 40.1 négy különböző változatban kapható, amelynek bútorzatához két alapszínt, diót vagy világos tölgyet választhatsz.

          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 12,87
Hajótest hossza 11.99
Szélesség 4,18
Súly 7985
Üzemanyagtartály mérete 195 l
Víztartály 235 l
Max. teljesítmény 45 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból