Beneteau Oceanis 40.1 vitorlás - Beneteau Yachtok, vitorlások
Beneteau Oceanis 40.1 vitorlás 2022-09-09T13:18:27+00:00

Oceanis 40.1

224 600 EUR-tól

Tengernyi hely 12 méteren

A legújabb Oceanis modell csatlakozik a Beneteau cruiserek új korszakához, amely 2017-ben kezdődött. A vitorlás vízvonal feletti része a hajó méretéhez képest egyedülállóan tágas, és egy jelentősen nagyobb hajó érzetét kölcsönzi számunkra. Nagyobb mozgásteret is biztosít, továbbá a kikötést és a horgonyzást egyaránt egyszerűbbé teszi. A teljesítmény szerelmesei választhatják a „First Line” típust, hosszabb árbóccal és nagyobb laterális felülettel. Az egykezes vitorlázást kedvelők számára az önváltós fokk és az árbócba betekerhető nagyvitorla pedig egyértelműen megkönnyíti a manőverezést, de a vitorlás modell standard árbóccal és félig latnizott nagyvitorlával is elérhető.
A kokpit érzékelhetően nagyobb az elődjénél, a korábbi Oceanis 41.1-nél, valamint a versenytársak hasonló típusainál. A hajón határozottan elkülönülnek az aktív- és pihenőterületek is egymástól. Az oldalsó fedélzet rendkívül letisztult így könnyedén átjuthatunk a hajó első fedélzetéről a hajó hátsó részébe, ahol a fartükör elektromosan vagy manuálisan könnyedén úszóplatformmá alakítható.
Az Oceanis 40.1 négy különböző változatban kapható, amelynek bútorzatához két alapszín választható, a dió és a világos tölgy. Számos alternatíva és a változatos opciók biztosítják a modell személyre szabhatóságát.


          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 12,87
Hajótest hossza 11.99
Szélesség 4,18
Súly 7985
Üzemanyagtartály mérete 195 l
Víztartály 235 l
Max. teljesítmény 45 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból