Beneteau Oceanis 46.1 vitorlás - Beneteau Magyarország - yachtok
Oceanis 46.1 2022-09-09T13:19:59+00:00

Oceanis 46.1

310 100 EUR-tól

Oceanis 46.1

310 100 EUR-tól

 Az elegancia, a tágas terek és a teljesítmény ritka párosítása az Oceanis 46.1 modell

Az Oceanis 46.1 a Beneteau legújabb vitorlás modellje, amely 2018 őszén mutatkozott be a nemzetközi hajókiállításokon és 2019-ben elnyerte a European Yacht of the Year díjat. Méretosztályában igazi különlegességként 5 kabinos verzióban is elérhető. A nagy túrahajókra jellemző minden tulajdonság megvan benne, anélkül, hogy veszítene sebességéből, minőségi alkatrészei pedig verhetetlenek.

Lépcsőzetes hajóteste hihetetlen tereket nyit meg, seakeeping teljesítménye mégis átlagon felüli marad. Számos modern, testre szabható szerelvénye könnyedén kezelhetővé és a lehető legkényelmesebbé teszi a vitorlást. A nagyméretű ablakok révén a hajó belseje rendkívül napfényes, így a tágas belső terek elegáns designja még inkább érvényesül. A hajó belső kialakítása könnyedén testre szabható,  hangulatát és tónusát a világos tölgy illetve a mahagóni felületek határozzák meg. Az Oceanis 46.1 különlegessége, hogy nagyon tágas cockpittel és meglepően nagy asztallal rendelkezik, amely mellett akár 8 vendég is kényelmesen elfér.

A fedélzeten való mozgás megkönnyítésére a csörlőket a kormányok mellé tették, ezzel elegendő helyet létrehozva a lazításnak két elegáns, dönthető, pohártartós napágyon. Amikor eljön a pihenés ideje, ezeket az ágyakat könnyűszerrel kiemelhetjük, és magunkkal vihetjük a hajó orrába. Eközben pedig nem kell a kötélzetben botladozni, hiszen minden a fedélzet alatt fut.

A nagy hajóablakok rengeteg természetes fényt engednek be, ezzel eleganciát kölcsönözve a jacht belsejének, amelyből lélegzetelállító kilátás nyílik a horizontra. A beltéri szekrények anyagát tekintve pedig választhatunk a fényes tölgyfa és a mahagóni közül. Az általában jóval nagyobb jachtokon található tulajdonosi kabint külön zuhanyzóval és két oldalról elérhető hatalmas dupla ággyal szerelték fel.

Az Oceanis 46.1-es készítői fokozott figyelmet fektettek a legénység biztonságára. A fedélzeten való mozgást segíti a rézsútos belső és a függőleges külső védőborítás, amelynek köszönhetően jó nagy hely szabadult fel. A hajó alapfelszereltsége az árbócba épített vitorlabevonó rendszer, amelynek kötelei a kormányok két oldalán elhelyezett csörlőkben érnek véget.

A jelenleg azonnal átvehető OC46.1 modell konfigurációja ide kattintva elérhető.

  • Beneteau vitorlás

          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 14,6
Hajótest hossza 13,65
Szélesség 4,5
Súly 10597
Üzemanyagtartály mérete 200 l
Víztartály 370 l
Max. teljesítmény 57 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás yachtok és motorosok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás elménye Franciaországból