Oceanis 46.1 2021-06-24T11:39:55+00:00

Oceanis 46.1

248 500 EUR-tól

Oceanis 46.1

Ár: 241 200 EUR-tól

 Az elegancia, a tágas terek és a teljesítmény ritka párosítása az Oceanis 46.1 modell

Az Oceanis 46.1 a Beneteau legújabb vitorlás modellje, amely 2018 őszén mutatkozik be a nemzetközi hajókiállításokon. Méretosztályában igazi különlegességként 5 kabinos verzióban is elérhető. A nagy túrahajókra jellemző minden tulajdonság megvan benne, anélkül, hogy veszítene sebességéből, minőségi alkatrészei pedig verhetetlenek ebben a méretkategóriában.

Lépcsőzetes hajóteste hihetetlen tereket nyit meg, seakeeping teljesítménye mégis átlagon felüli marad. Számos modern, testre szabható szerelvénye könnyedén kezelhetővé és a lehető legkényelmesebbé teszi a vitorlást. A nagyméretű ablakok révén a hajó belseje rendkívül napfényes, így a tágas belső terek elegáns designja még inkább érvényesül. A hajó belső kialakítása könnyedén testre szabható,  hangulatát és tónusát a világos tölgy illetve a mahagóni felületek határozzák meg. Az Oceanis 46.1 különlegessége, hogy nagyon tágas cockpittel és meglepően nagy asztallal rendelkezik, amely mellett akár 8 vendég is kényelmesen elfér. Két italtartóval felszerelt napozóágya könnyedén mozgatható, és az elülső fedélzetre is igény szerint áthelyezhető.

A fedélzeten való mozgás megkönnyítésére a csörlőket a kormányok mellé tették, ezzel elegendő helyet létrehozva a lazításnak két elegáns, dönthető, pohártartós napágyon. Amikor eljön a pihenés ideje, ezeket az ágyakat könnyűszerrel kiemelhetjük, és magunkkal vihetjük a hajó orrába. Eközben pedig nem kell a kötélzetben botladozni, hiszen minden a fedélzet alatt fut.

A nagy hajóablakok rengeteg természetes fényt engednek be, ezzel eleganciát kölcsönözve a jacht belsejének, amelyből lélegzetelállító kilátás nyílik a horizontra. A beltéri szekrények anyagát tekintve pedig választhatunk a fényes tölgyfa és a mahagóni közül. Az általában jóval nagyobb jachtokon található tulajdonosi kabint külön zuhanyzóval és két oldalról elérhető hatalmas dupla ággyal szerelték fel.

Az Oceanis 46.1-es készítői fokozott figyelmet fektettek a legénység biztonságára. A fedélzeten való mozgást segíti a rézsútos belső és a függőleges külső védőborítás, amelynek köszönhetően jó nagy hely szabadult fel. A hajó alapfelszereltsége az árbócba épített vitorlabevonó rendszer, amelynek kötelei a kormányok két oldalán elhelyezett csörlőkben érnek véget.

 

  • Beneteau vitorlás

          Külső képek

           Belső képek

Hajóösszehasonlító

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 14,6
Hajótest hossza 13,65
Szélesség 4,5
Súly 10597
Üzemanyagtartály mérete 200 l
Víztartály 370 l
Max. teljesítmény 57 LE

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás yachtok és motorosok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás elménye Franciaországból