Beneteau Oceanis 51.1 vitorlás - Beneteau Magyarország - yachtok
Beneteau Oceanis 51.1 vitorlás 2022-09-09T13:22:12+00:00

Oceanis 51.1

383 600 EUR-tól

A Beneteau új zászlóshajója – az Oceanis 51.1 egy új generáció első képviselője

Elegáns, könnyen kezelhető, kényelmes és több mint 700 egyedi kombinációt tesz lehetővé. A hajótest újszerű szabásmintája és a széles kialakítás nemcsak esztétikus, de nagyobb belteret is eredményez, amely ebben a hajóméretben különleges belső kialakításokat tesz lehetővé. A hajó háromféle kivitelben érhető el és számos komfort fokozó extrát kínál, így nagymértékben személyre szabható.

Az Oceanis 51.1 vitorlás tervezője, Olivier Racoupeau (Nauta Design) újszerű megoldásának a lényege az, hogy a vízvonal fölött negyven centiméterrel szélesebbre szabták a hajó első traktusát, ezzel egyszerűen kettéválasztották a belső dizájnt és a hidrodinamikai szempontok alapján végzett hajótesttervezést. Az eredmény egy rendkívül gyors, remek úszóképességekkel rendelkező vitorlás, amely egy méretosztállyal nagyobb hajók komfortszintjét is simán hozza.

Különösen az orrkabin esetében érezhető a szélesség növelése: a 160 centiméteres franciaágy mindkét oldalról körüljárható, sőt, a hajótest lefelé erősen karcsúsodó formáját követve még oldalsó ülőhelyeket is kialakítottak benne. A nagyobb szélesség azt is lehetővé teszi, hogy charter-verzióban akár egy duplaágyas, illetve mellette egy szóló kabint is ki lehessen alakítani. Három kivitel, háromféle tőkesúly és négy belső elrendezés választható – további 700 szín-, bútor-, fa- és szövetvariációval.

          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 15,95
Hajótest hossza 14,98
Szélesség 4,86
Súly 15515
Üzemanyagtartály mérete 415 l
Víztartály 570 l
Max. teljesítmény 80 LE

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból