Beneteau Oceanis Yacht 54 vitorlás - Beneteau Magyarország - yachtok
Beneteau Oceanis Yacht 54 vitorlás 2022-09-09T13:13:47+00:00

Oceanis Yacht 54

561 000 EUR-tól

Oceanis Yacht 54

561 000 EUR-tól

Oceanis Yacht 54 – különleges vitorlabeállítások, könnyed mozgás a fedélzeten

Az Oceanis Yacht 54 a Beneteau yachtok-ra jellemző innovatív megoldásai mellett továbbra is hű marad a márka yacht választékának eleganciájához és páratlan teljesítményéhez. Építve a népszerű Oceanis termékpaletta, valamint a fő irányvonalat diktáló, trendszetter First Yacht 53 tapasztalataira, Roberto Biscontini és Lorenzo Argento tervezők egy olyan mesterművet hoztak létre, amely egyedülálló módon ötvözi ebben a hajóban a dizájnt és a funkcionalitást. A kettő kombinációjával olyan alkotás született, amely segítségével könnyen navigálható a hajó a nyílt vízen éppen ugyanúgy, mint  a kikötőben vagy akár az egykezes vitorlázás esetében is összehasonlíthatatlan élményt nyújt. Az Oceanis Yacht 54 legnagyobb újítása egy olyan fedélzeti munkaterület, amely a hagyományos kokpitot kényelmes térré változtatta, amely biztonságos, ugyanakkor könnyed mozgást tesz lehetővé a tágasra kialakított ülőrészek mellett is. Ez a modell a legmodernebb technológiák arzenálját vonultatja fel:

  • Easy sailing – a kikötői és nyílt vízi manőverezés megkönnyítésére
  • Ship Control – a hajó összes rendszerét használó interfész
  • Dock&Go– speciális joystick a kikötői manőverezés megkönnyítésére
  • Harken’s AST (Automatic Sail Trimming) – automata vitorla beállítást tesz lehetővé egy szenzor-vezérelt rendszer segítségével a nyugodtabb, kényelmesebb vitorlázás elősegítése érdekében

VILÁGOS TÖLGY VAGY DIÓ BELSŐ, HÁROM KABINNAL
Lorenzo Argento munkáját dicséri ez a meleg és modern hangulatot árasztó hajóbelső, amelyet az ablakokon beáramló sok természetes fény tesz még világosabbá és könnyen szellőztethetővé. A belső elrendezés a térképasztal mellett még 6 személynek biztosít kényelmes elhelyezkedést és étkezési lehetőséget a szalonban. A bútorzat két verzióban, világos tölgy és dió színekben igényelhető. A modell beosztása – a lenti alaprajzok mintája alapján szintén kétféle kialakításban is megvalósítható. Végül, de nem utolsósorban, számos tárolásra alkalmas rekesz került optimalizálásra, valamint a tankoláshoz és a szervízeléshez szükséges területek mostantól könnyebben elérhetőek és a súlyelosztásuk is ideálisabbá vált. Ezek az átgondolt és aprólékosan kidolgozott fejlesztések biztosítják az Oceanis Yacht 54 legénysége és utasai számára a praktikus ugyanakkor kellemes vitorlázó élményt.

          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 17,16
Hajótest hossza 15,98
Szélesség 4,99
Súly 1660 kg
Üzemanyagtartály mérete 400 l
Víztartály 720 l
Max. teljesítmény 80/110 LE

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból