Beneteau Oceanis Yacht 54 vitorlás - Beneteau Magyarország - yachtok
Beneteau Oceanis Yacht 54 vitorlás 2023-08-10T15:23:18+00:00

Oceanis Yacht 54

579 600 EUR-tól

Oceanis Yacht 54

579 600 EUR-tól

Oceanis Yacht 54 – különleges vitorlabeállítások, könnyed mozgás a fedélzeten

Az Oceanis Yacht 54 a Beneteau yachtokra jellemző innovatív megoldásai mellett továbbra is hű marad a márka yacht választékának eleganciájához és páratlan teljesítményéhez.

Építve a népszerű Oceanis termékpaletta, valamint a fő irányvonalat diktáló, trendszetter First Yacht 53 tapasztalataira, Roberto Biscontini és Lorenzo Argento tervezők egy olyan mesterművet hoztak létre, amely egyedülálló módon ötvözi ebben a hajóban a dizájnt és a funkcionalitást. A kettő kombinációjával olyan alkotás született, amely segítségével könnyen navigálható a hajó a nyílt vízen éppen ugyanúgy, mint a kikötőben vagy akár az egykezes vitorlázás esetében is összehasonlíthatatlan élményt nyújt. Az Oceanis Yacht 54 legnagyobb újítása egy olyan fedélzeti munkaterület, amely a hagyományos kokpitot kényelmes térré változtatta, amely biztonságos, ugyanakkor könnyed mozgást tesz lehetővé a tágasra kialakított ülőrészek mellett is.

Ez a modell a legmodernebb technológiák arzenálját vonultatja fel:

  • Easy sailing – a kikötői és nyíltvízi manőverezés megkönnyítésére
  • Ship Control – a hajó összes rendszerét használó interfész
  • Dock&Go– speciális joystick a kikötői manőverezés megkönnyítésére
  • Harken’s AST (Automatic Sail Trimming) – automata vitorla beállítást tesz lehetővé egy szenzor-vezérelt rendszer segítségével a nyugodtabb, kényelmesebb vitorlázás elősegítése érdekében

Lorenzo Argento munkáját dicséri ez a meleg és modern hangulatot árasztó hajóbelső, amelyet az ablakokon beáramló sok természetes fény tesz még világosabbá és könnyen szellőztethetővé. A belső elrendezés a térképasztal mellett még 6 személynek biztosít kényelmes elhelyezkedést és étkezési lehetőséget a szalonban. A bútorzat két verzióban, világos tölgy és dió színekben igényelhető. A modell beosztása – a lenti alaprajzok mintája alapján szintén kétféle kialakításban is megvalósítható.

          Külső képek

           Belső képek

Méretek és tulajdonságok

Teljes hossz (LOA) 17,16
Hajótest hossza 15,98
Szélesség 4,99
Súly 1660 kg
Üzemanyagtartály mérete 400 l
Víztartály 720 l
Max. teljesítmény 80/110 LE

Letölthető dokumentumok

Forduljon hozzánk bizalommal

Pannon Yacht a vitorlás és motoros yachtok szakértője.
Beneteau a minőségi hajózás élménye Franciaországból